ROCKSTAR KITCHEN

ROCKSTAR KITCHEN Fuel for happiness

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 53 beoordelingen
21 dec 2019 om 13:55 Lekker eten
16 dec 2019 om 8:00 Niet de allerbeste kwaliteit, maar prima sushi bowl.
7 dec 2019 om 14:58 Eten is goed vooral de Apple pie oats de salade vond ik erg weinig voor zoveel geld maar was wel lekker
4 dec 2019 om 21:19 Prima sushibowl. Er zijn betere, maar goede prijs-kwaliteit en snelle bezorging.
22 nov 2019 om 13:08 Heerlijke goed gevulde pokebowl met gebakken kippendijen en een royale hoeveelheid saus.
15 okt 2019 om 21:27 Pokebowl kip was erg smakelijk en vers. De wrap met kip was ook lekker, betreft het laatste iets te weinig voor de prijs. Maar verder top.
8 aug 2019 om 23:23 Ik geef niet vaak een slechte review, maar dit was gewoon niet ok. Had de pokebowl falafel en de zoete aardappel friet besteld. Helaas is de ruimte hier te beperkt om het in detail te bespreken, maar ik heb er geen goed woord voor over.
6 aug 2019 om 22:03 Super lekker!
26 jul 2019 om 7:30 Blij dat ik dit nu ken, eindelijk een adres waar je heerlijk vers en gezond kunt eten. Deze komt zeker in de herhaling.
22 jul 2019 om 20:05 Heerlijk gerecht. Bezorging goed op tijd. Goede ingrediënten en verhoudingen!
10 jul 2019 om 20:54 Poke bowl zalm had weinig smaak. Prijs kwaliteit verhouding zwaar uit balans Geen aanrader.